Verenigde Studenten Arnhem | Amoras
182
single,single-portfolio_page,postid-182,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Amoras

Amoras

Sv Amoras is de jonge studievereniging van de opleidingen Elektrotechniek, Industrieel Product Ontwerpen, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde. We zijn in februari 2014 opgericht en hebben een frisse en enthousiaste kijk op het studeren in Arnhem. We maken van je studententijd zo veel meer dan alleen studeren.

Hoe het allemaal begon

In februari 2014 besloot een groep enthousiaste studenten dat het tijd werd dat Engineering ook een studievereniging moest hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Een nieuwe studievereniging was geboren.

Het doel van deze studievereniging is je medestudenten van jouw opleiding, maar ook van andere opleidingen onder Engineering beter te leren kennen en de sfeer op school te vergroten. Naast contact leggen met medestudenten, zorgen we er ook voor dat je meer kennis krijgt over je vakgebied en de bedrijven daarin.

Activiteiten

Dit doel willen we bereiken door veel leuke activiteiten te organiseren voor onze leden (en ook niet-leden). We organiseren onder andere borrels, barbecues, feesten, lezingen, bedrijfsbezoeken en Studium Generale. Daarnaast organiseren we de introductie voor alle eerstejaars van Engineering!

Word lid!

Wil je meer maken van je studietijd en studeer je aan Engineering op de HAN in Arnhem, meld je aan opent in een nieuw venster! Vul het formulier in en geniet van je (gratis) lidmaatschap!

Wil je meer weten over Sv Amoras

Op onze Facebookpagina opent in een nieuw venster (www.facebook.com/svamoras) is het laatste nieuws te vinden over onze studievereniging.

Heb je nog vragen? Of wil je helpen of je opgeven voor een activiteit, stuur dan een mail naar:
Studievereniging.eng@gmail.com.

Additional Info

This is some additional text

Date

4 maart 2015

Category

HAN, Studievereniging