Verenigde Studenten Arnhem | CREAS
192
single,single-portfolio_page,postid-192,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

CREAS

CREAS

Gevestigd aan de varkensstraat, net buiten de gezellige Korenmarkt, zit de sociëteit van S.V. CREAS al sinds 1990. In deze soos vinden tal van activiteiten plaats die als doel hebben om het leven voor de hardwerkende student net wat aangenamer te maken.

Als algemene studentenvereniging biedt CREAS activiteiten en ontspanning aan alle studenten van Arnhem en daarbuiten. Er is voor iedereen wel iets bij. Een kleine greep: zeilkamp, tapwedstrijden, vele themafeesten, het darttoernooi, Sinterklaas- en kerstfeesten, de filmmarathon, wijnproeven, het hockeyweekend en nog veel, veel meer. Uiteraard kun je natuurlijk ook gewoon een drankje drinken aan de bar. Iedere student is welkom.

Wat is er te doen voor jou?

De hele vereniging draait uiteraard op studenten. Alle activiteiten worden door leden georganiseerd, al wil dat niet zeggen dat er zaken verplicht zijn. Alles mag, niets moet. Naast alle gezelligheid kun je, als je dat leuk vindt, je ontplooien op allerlei vlakken. Denk aan het helpen in of aansturen van een commissie, onderhoud plegen aan de sociëteit, het financiële beheer van de vereniging, etcetera. Dit zijn ervaringen die je, je gehele leven met je meedraagt en waar je ook in je toekomstige baan zeker je voordeel mee kunt doen.

Meer weten?

Lijkt het je wat? Kom gewoon een keer langs! Op nummer 46 van de Varkensstraat (tegenover discotheek Manhattan). Spreek eens een lid aan en vraag hem of haar de hemd van het lijf, het zal je niet tegenvallen.

Studentenvereniging CREAS opent in een nieuw venster, hét verschil tussen studeren en student zijn. Tot soos!

Date

4 maart 2015

Category

HAN, Studentenvereniging